Palvelua Porin Putkitalossa

”Porin Putkitalon laaja palveluvalikoima tuo mukanaan monipuolisen asiakaspohjan. On tuttuun ja turvalliseen luottavia asiakkaita sekä hyvinkin tyylitietoisia asiakkaita, jotka haluavat uusinta uutta.”

Kun asiakas astuu Porin Putkitalon ovesta sisään, saa hän asiantuntevaa palvelua kaikissa putkialaan liittyvissä asioissa, olipa kyseessä sitten materiaalikauppa, LVI-suunnittelu tai asennustarve.

Porin Putkitalossa yhdistyvät Porin Putkirakentajat Oy:n ja Vehmasputki Oy:n palvelut sekä osaaminen. Saman katon alla on asiantuntemusta mm. vesi- ja viemärijärjestelmistä, vesikalusteista, lämmityslaitteista, ilmanvaihtojärjestelmistä, kylpyhuonekalusteista, lämpöpumppuratkaisuista, jäähdytyslaitteista ja säätöjärjestelmistä sekä muista LVI-alaan liittyvistä laitteista ja järjestelmistä. Ammattitaitomme kattaa tarvikkeista asennukseen myös kaikki uusimmat energiavaihtoehdot.

Porin Putkirakentajat Oy on toiminut Porin Putkitalossa keväästä 2002. Yritys keskittyi jo tuolloin mahdollisimman laajaan LVI-alan materiaalikauppaan, joka palvelisi niin pienkuluttajan varaosatarpeita kuin suurteollisuuden vaatimuksia.

Vehmasputki Oy:n historia ulottuu 1970-luvulle saakka. Vehmasputki on tunnettu Porilainen putkiasennus- ja urakointiyritys, joka on ollut mukana monessa merkittävässä projektissa niin koti- kuin ulkomaisissa kohteissa. Vehmasputkessa halutaan olla mukana monipuolisessa energiamaailmassa ja kehittyä sen mukana. Yritys onkin jatkuvasti kasvattanut osaamistaan ja laajentanut palvelutarjontaansa putkiasennuksista jäähdytystekniikkaan ja rakennusautomaatioon.

Asiantunteva henkilöstö on kantava osa hyvää asiakaspalvelua, josta Porin Putkitalo on tunnettu. Monipuolinen asiakaskunta lisää yritysten henkilökunnalle asetettuja vaatimuksia. Työntekijöiden on tunnettava vanhemmatkin laitteet ja löydettävä niille korvaavat tuotteet, mikäli valmistus ja varaosatoimitukset ovat loppuneet. Samalla henkilökunnan tulee olla ajan tasalla markkinoiden uutuustuotteista ja niiden teknisistä ominaisuuksista.